collectie

Op zoek naar een specifiek thema of stukken uit een bepaalde periode? Deze filters helpen je verder:
thema
    periode
      type
        rechten

          6 resultaten

          [collection.loading results...]

          object

          Lichtblauwe emmer van Côte d'Or

          In de bodem van de emmer staat het olifantenlogo in reliëf zodat deze vorm bovenaan de zandvorm gedrukt stond.

          document

          Reclame voor paaseieren van Cote D'Or

          Tekst: En ziehier... de paaseieren Cote D'Or... gevuld met heerlijke Cote D'Or pralienen. Fondant of melk schelp 250 g, 40F; fondant of melk schelp 450 g, 60F; vakantiezak Pasen 430 g, 30F. Nieuw: gevuld ei met vanille en praliné, 5F.

          document

          Reclame voor paaseieren van Cote D'Or

          Tekst: Ze zitten eivol! De Cote D'Or paaseieren zijn er... eivol delicieuze Cote D'Or pralines. Genoeg om dagen lang heerlijk van te genieten! En, als de pralines op zijn... blijft het plezier nog duren. De schaal komt dan aan de beurt! Een stevig...

          object

          Chocoladereep Côte d'Or Dessert 58

          De chocoladereep Dessert 58 werd uitgebracht ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling Expo 58 in Brussel in 1958.

          object

          Doos Côte d'Or

          Een doosje van Côte d'Or met opschrift: Côte d'Or Sac de vacances - Vacantiezak.

          document

          Lier. De Pijprokers

          Prent 230 uit verzamelalbum Belgische Folklore II / Folklore Belge II.

          Meer weten over de collectie?

          BEZOEK STUDIO ALIJN

          Kenniscentrum over het erfgoed van het dagelijks leven

          Studio Alijn is te bezoeken na afspraak tijdens weekdagen
          van 10:00 tot 17:00 via studio@huisvanalijn.be of
          T 09 235 38 00. 

          Adres Studio Alijn
          Kraanlei 69, 9000 Gent

          img_8374_web_c_michiel_devijver_666a0a26dcbd26b80e6ed14b26532644

          Blijf op de hoogte

          Volg het nieuws en de verhalen van het Huis van Alijn.

          Schrijf je in op de nieuwsbrief