Vrienden van Alijn

Vrienden-van-Alijn

Wie?

De Vrienden van Alijn is een ledenorganisatie, verbonden aan het museum. Iedereen kan lid worden van de Vrienden. Op dit moment telt onze vereniging ruim 750 leden. Daarnaast zijn we ook een actieve vrijwilligersorganisatie waar het museum steeds kan op rekenen.

vrienden_van_alijn

Wat?

Wij steunen het museum financieel en logistiek. We staan in voor de uitbating van het museumcafé en elke laatste donderdag van de maand organiseren we Livemuziek@Alijn. Tijdens de zomermaanden organiseren we de Gentse Feesten en de Patersholfeesten

Vrienden-van-Alijn

Waarom?

We willen de belangstelling voor het museum en het erfgoed van het dagelijks leven stimuleren. We dragen bij tot een actieve publieksparticipatie en vergroten zo de betrokkenheid van het publiek bij het museum. Daarnaast willen we fondsen inzamelen voor museumprojecten.

DOE MEE

vriendenlogo

BENIEUWD NAAR MEER?

Like onze pagina 'Vrienden van Alijn' en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten.

vriend_worden

OVERTUIGD?

Als Vriend van Alijn laat je merken dat het museum je nauw aan het hart ligt. Dankzij je betrokkenheid bouw je mee aan de toekomst van het museum. Vele leden maken een grote vriendenkring en dus een boeiend museum!

Lees meer

Agenda Livemuziek@Alijn

Nele_De_Gussem

Livemuziek@Alijn

Nele De Gussem Solo

30.09.2021

Gewapend met gitaar en een aantal synthesizers gaat Nele De Gussem tijdens deze solo set op muzikaal onderzoek en tast ze de grenzen van haar instrumenten en zichzelf af.
Philemon

Livemuziek@Alijn

Philemon

28.10.2021

Philemon brengt lo-fi pop met invloeden uit sixties, nineties en hedendaagse indiefolk.    
Gerald_Clarck_en_Steven_Troch

Livemuziek@Alijn

Gerald Clark en Steven Troch

25.11.2021

Muzikanten Gerald Clark en Steven Troch brengen bluesmuziek met een verhaal.

Blijf op de hoogte

Volg het nieuws en de verhalen van het Huis van Alijn.