Extra voordeel voor museumpashouders

22.04.2022

Tijdens in de installatie 'Floraliën in het Huis van Alijn'doen bloemen ook hun intrede in het museumcafé! Tussen 22 april en 8 mei trakteren we de eerste honderd museumpashouders op een Roomer (aperitief op basis van vlierbloesem) of vlieRonade (limonade op basis van vlierbloesem). 

Hoe gaat het in zijn werk?


Bezoek de installatie 'Floraliën in het Huis van Alijn' met je museumpas. 

Ben je bij de eerste honderd? Dan krijg je aan de balie een bonnetje om in het museumcafé in te ruilen voor een Roomer of vlieRonade.

Santé!

IMG_2456_web_c_Michiel_Devijver

De installatie 'Floraliën in het Huis van Alijn' bezoeken met gids? Schrijf je in voor één van onze instaprondleidingen. Met een museumpas krijg je gratis toegang en betaal je enkel voor de gids (€ 5,00).

Agenda Bekijk de volledige agenda

Expo-De-straat-op-Michiel-Devijver

Tentoonstelling

De straat op

Een expo over optochten en hun organisatoren, deelnemers en toeschouwers.
Erfgoeddag_2022

Activiteit

Erfgoeddag

Op Erfgoeddag wordt de binnentuin een speelplaats met populaire rages, komt de schoolfotograaf langs en sta je tijdens een parcours in de hooftentoonstelling i.s.m. Brood(doos)nodig stil bij gelijke kansen in het onderwijs vroeger en nu.
IMG_8051_web_c_Michiel_Devijver

Installatie

Floraliën in het Huis van Alijn

Tijdens Floraliën 2022 doen echte bloemen en planten hun intrede in het Huis van Alijn. Ontdek in elke museumkamer het verhaal en de symboliek achter de bloemen en planten die ons dagelijks leven kleuren.

Blijf op de hoogte

Volg het nieuws en de verhalen van het Huis van Alijn.