Feestelijke lancering Lees-Trip 29.10.2022

Illustrator Pieter De Poortere stelt zijn nieuwe Lees-Trip ‘Altijd feest!’ voor met museumspookjes Hendrik en Poes in de hoofdrol! Kom je meevieren?

Cover_boek_Altijd_feest_1

Illustrator Pieter De Poortere stelt zijn nieuwe Lees-Trip ‘Altijd feest!’ voor met museumspookjes Hendrik en Poes in de hoofdrol! Kom je meevieren?

Een Lees-Trip voor beginnende lezers

'Altijd feest! Hendrik en Poes vieren Nieuwjaar’ is een nieuwe Lees-Trip, geïllustreerd door Pieter De Poortere. De Lees-Trip is uitgegeven door Nanuq en gemaakt in samenwerking met Huis van Alijn. De Lees-Trip is een stripverhaal voor beginnende lezers waarin humor, vriendschap en leesplezier centraal staan.

2
3

Altijd feest! Hendrik en Poes vieren Nieuwjaar

Hendrik en Poes houden van feest. Elk jaar vieren ze één keer Nieuwjaar. Hendrik en Poes vinden dat te weinig. Ze ontdekken dat hun buren Nieuwjaar vieren op andere dagen. Hendrik en Poes feesten mee! Ze vinden dat heel fijn!

Kom mee vieren!

Op zaterdag 29.10.22 stelt Pieter De Poortere de Lees-Trip 'Altijd feest' voor in de voormalige kapel van het Huis van Alijn. Kom mee vieren met een hapje en drankje!

Praktische info

  • Zaterdag 29.10.22 van 11.00 - 12.00 uur

  • Je kan het museum nadien gratis bezoeken.

  • Vrije toegang, geen reservatie nodig.

  • Voor families met kinderen tot 12 jaar

  • De Lees-Trip zal te koop zijn in de museumshop.

© Huis van het Nederlands Brussel
1

Herstvakantie in het Huis van Alijn


Er valt heel wat te beleven voor families in het Huis van Alijn tijdens de herfstvakantie! Ga creatief aan de slag met boeken en strips in de voormalige kapel en ontdek er de nieuwe Lees-Trip met museumspookjes Hendrik en Poes in de hoofdrol. Pierke van Alijn speelt extra voorstellingen en in de expo 'Licht uit. Pop op' kan je in de magische wereld van het poppen- en figurentheater duiken. 

Blijf op de hoogte

Volg het nieuws en de verhalen van het Huis van Alijn.