arrowarrow-leftarrow-rightcheckclipboardclosefacebookflickrgluegoogle-plushamburgerinstagramlinkedinarrow-downsoundcloudtwittervimeoyoutube

Museum van het dagelijks leven

Museum van het dagelijks leven

Tweedaagse Nederland: Kröller Müller - Utrecht

20.10.2018 - 21.10.2018

Eind oktober reizen de Vrienden voor 2 dagen naar Nederland.

 Seger Gekiere neemt de organisatie en reisleiding op zich. Op het programma staan o.a. een vrij bezoek aan het Kröller-Müller Museum in het Nationale Park De Hoge Veluwe, een bezoek met gids aan het jachthuis Sint Hubertus, één van de belangrijkste gebouwen van Nederland, een groepsdiner in Utrecht, een avondwandeling Trajectum Lumen met gids, een ontdekkingstocht in het duister langs artistiek uitgelichte locaties in de bijzondere Utrechtse binnenstad, een vrij bezoek aan Utrecht op zondagmorgen en een boottocht.

Prijs: € 160 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, supplement € 40 voor een éénpersoonskamer. Facultatieve annuleringsverzekering € 8 per persoon.
In de prijs begrepen: transport met autocar vanuit Gent, overnachting in een hotel in Utrecht op basis van kamer en ontbijt, een uitgebreid groepsdiner op zaterdagavond, alle bezoeken en rondleidingen.

Om de nodige reservaties te kunnen doen, vragen we om zo snel mogelijk in te schrijven: telefonisch T 09 235 38 00 of rechtstreeks aan de balie van het museum en daarna een voorschot te betalen van € 100.

Een brief met gedetailleerde informatie volgt.

MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS: 40