arrowarrow-leftarrow-rightcheckclipboardclosefacebookflickrgluegoogle-plushamburgerinstagramlinkedinarrow-downsoundcloudtwittervimeoyoutube

Museum van het dagelijks leven

Museum van het dagelijks leven

Livemuziek@Alijn: Steven De bruyn Duo

29.11.2018

Steven De bruyn stond zowel tijdens de Gentse als de Patersholfeesten op ons podium in de museumtuin. Hij speelde met Bruno Deneckere twee onvergetelijke concerten. Op 29/11 nodigt Steven De bruyn Jasper Hautekiet uit voor een intiem concert op de museumzolder. Niet te missen!

Steven De bruyn is een gepassioneerde Belgisch mondharmonicaspeler. Midden jaren ‘90 begon hij op te treden, eerst als begeleider van blueszanger Roland, met wie hij heel zijn verdere carrière zou blijven samenwerken. In 1996 richtte De Bruyn de bluesrockgroep El Fish op, die in 1998 een ZAMU Award won als "beste live-act", en (met Roland) in 2001 een prijs in de categorie "beste roots". Na het uiteenvallen van El Fish richtte hij in 2003 The Rhythm Junks op. In 2015 vormde hij het duo Stevo & Derek (van Derek & the Dirt).

De Vrienden van het Huis van Alijn organiseren elke laatste donderdag van de maand een intiem avondconcert op de museumzolder. 


Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Het museumcafé is open van 19:15 tot 01:00.